شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۴
۱ نفر

اشکنه خراسانی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که طبخ آن در برخی از مناطق میهن‌مان قدمتی طولانی دارد.

قوروتی- اشکنه کشک تربت حیدریه - آشپزي - غذا

به گزارش همشهری آنلاین به ایرنا، اشکنه خراسانی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که طبخ آن در برخی از مناطق میهن‌مان قدمتی طولانی دارد. این غذا به صورت سوپ تهیه می‌شود و آن را به همراه نان محلی سرو می‌کنند. این غذای خوشمزه و سنتی زمان زیادی برای پختن نیاز ندارد. بنابراین می‌تواند یک گزینه مناسب برای افرادی با مشغله‌های زیاد باشد.

مواد لازم

تخم مرغ  ۴ عدد

پیاز  یک عدد درشت

آرد  ۲ قاشق غذاخوری

شنبلیله خشک شده یک قاشق غذاخوری

زردچوبه  نصف قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه اشکنه فوری و اصیل

پیازها را خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید. وقتی که پیازها طلایی شدند، آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید. بعد از تفت دادن زردچوبه را اضافه کنید. سپس ۳ تا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. صبر کنید تا آب به جوش بیاید. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به مواد در حال پخت اضافه کنید.

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و آنها را کاملاً هم بزنید. در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نشود. شعله را کم کنید و اجازه دهید اشکنه شما به مدت ۱۰ دقیقه جا بیفتد، غذای شما حاضر است. نوش جان کنید.

کد خبر 656713

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز